Perşembe, Mart 19, 2009

Cibes

Pazarda her gördüğüm otun adını soruyorum, sonra da pişirme şeklini. Otların isimleri çok farklı ama pişirme şekilleri benzer (Haşlayıp üzerine zeytinyağ-limon ya da soğanla kavur,yumurtalı yap) Cibes'i ilk hafta sormuştum ama almamıştım, bu hafta aldık ve müptelası olduk.
Buharda iki dakikada pişiriyor, üzerine bol limon, biraz zeytinyağı, tuz, muhteşem birşey....

2 Comments:

Anonymous Adsız said...

Bu pazarın nerede olduğunu, nerede kurulduğunu çok merak ettim. Yaşadığım yerde olmasa bile, yolum düşsün isterdim.

Mart 28, 2009 11:54 ÖS  
Anonymous ipek aral kişioğlu said...

Merhaba,

Gerçekten çok güzel ve büyük emek sarfettiğiniz bir yemek blogunuz var. Neden blog ödülleri 2009′a katılmıyorsunuz?

http://2009.blogodulleri.com/

Selamlar

İpek

Nisan 03, 2009 12:49 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home