Pazartesi, Nisan 03, 2006

Film Festivali-1


Film festivali zamanı her sene en keyifli zamandır benim için, ama her sene aynı zamanlarda birşeyler olur, keyfim yarım kalır. Mesela bir seferinde taşınmıştım,(gerçi eşyaları içeri atıp, yerleştirme işini anneme ve ablama bırakıp sinemaya gitmiştim, hala aleyhimde delil olarak kullanılır zaman zaman), geçen sene ikinci haftasında Çin'e gitmiştim, biletlerim yanmıştı. Bu sene de son 3 gününü Çin yüzünden kaçırıyorum ama o zamana kadar keyfini çıkaracağım.Hem bu sene ofisin Avrupa yakasına taşınması sebebiyle 19.00 seanslarını da yakalayabiliyorum.

Her sene gittiğim filmleri bir yere not edeyim derim, ya elim varıpta edemem, ya da notları kaybederim. Bu sene madem kaybedemeyeceğim bir günlüğüm var, gittiklerimi yazayım dedim.

Cumartesi, festivalin ilk günü iki filme gidebildim.

Ateşkes: süperdi, festival sonrasında sinemalara gelecek, herkese tavsiye edeceğim.

Takeshi: Habibe'nin bana kazığı oldu.Topu topu bir film seçti, o da herhalde festivalin en kötüsüdür. Hicran da bizimle olabilmek için kapıdan bilet alıp geldi. Film sonrası Habibe ''diğerlerinin değerini bilin diye bunu seçmiştim'' dedi. Ama yemedik. Hala film iyiydi de acaba biz mi anlamadık diye düşünüyorum.

Pazar sabahı, lisedeki müdür muavinimiz Mehmet Alkan'ın şimdi müdürlük yaptığı okulda verdiği ve artık geleneksel olan brunch'a gittik. (bu sene 6. kez düzenlediler) Bizim tanıdığımız öğretmenlerden fazla katılan yoktu, ama birçok arkadaşı ve özellikle de uzun zamandır görmek istediğim eski dostum Dilek'i gördüm. Çok mutlu oldum.

Pazar günü öğleden sonra iki film seyredebildim.

Mary: Ben beğendim, insana yaşadığı hayatı sorgulatan bir filmdi. En azından benim için öyle oldu.

Ben bir seks bağımlısıyım : Küçük bütçeli,neşeli ve komik bir filmdi, bayağı eğlendim.

Pazar akşamı eve döndüğümde bitkin düşmüştüm, arka arkaya 2 film için yaşlanmışım dedim kendi kendime. Nerede 5-6 saat hiç kalkmadan film seyrettiğimiz günler :)

Filmler ile ilgili tüm bilgileri www.iksv.org adresinden alabilirsiniz.Ben afişi oradan aldım zaten

2 Comments:

Anonymous Adsız said...

sevgili elvan
ve sevgili peynir gemisi severler:))
bugün festivalin 3. günü ve elvan ile beraber seçtiğimiz filmi henüz izledik.
evet kabul ediyorum takeshi çok kötüydü:(
ama kendi kendime düşündüm.. ben elvanın pastalarını neden seviyorum?
çünküüüüüüüü daha önce güzel olmayan pastalar yedim ..öyle ise takeshinin zorlu öğretici bir film olduğuna karar verdim
bu arada elvanın yaptığı 7 cüceler kurabiyelerini film öncesinde ve sonrasında tükettik
oldukça lezzetliydiler
belki yarın belki yarından da yakın tarifini bize sunacaktır
ellerine sağlık elvancım
habibe

Nisan 04, 2006 12:11 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it William of normandy's coat of arms Saab 900 wiring schematic Online allegra rx drugs infant shopping cart seat cover pattern Barbituate over dose fiornal or butalbital waltser seat covers big boob pornstars for free Tyvek car cover discount Vinegar and lemon for acne scars truck seat cover sheep skin seat covers Custom couture unique wedding invitations canada mobile phones review Wolf coat hook Compare forex services isuzu cars uk Poker oyun kurallar Brookhaven dentist custom made ml 350 seat cover

Şubat 05, 2007 5:53 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home