Çarşamba, Aralık 21, 2005

Yeni bir yıl için yeni bir mim: 5 Gerçekleşecek Hayal


Ofisteki arkadaşlarımla 2006 senesinde hayallerimizin bir kısmını da olsa gerçekleştirebilmek için bir oyun oynuyoruz. Herkes bu yıl içinde gerçekleştirebileceği beş hayalini beyan ediyor ve yıl boyunca bunu gerçekleştirmeye çalışıyor. Sene sonunda en çok hayalini gerçekleştirene diğerleri bir hediye alacak (Hepimiz ayakkabısever olduğumuz için düşünmeden bir çizme dedik:)

Bunu bir mime çevirmek ve blogcularında önümüzdeki yıl hayallerini gerçekleştirmelerini teşvik etmek istedim. Dilek’e sordum, neden olmasın dedi. Tabii bu oyunda hayallerin niteliği çok önemli, ne Boğaz'da bir yalı gibi zor (piyango çıkacağını ya da Mısır'daki halanızdan miras kalacağını umuyorsanız olabilir tabii) ne de makarna pişirmeyi öğrenmek gibi basit birşey olmamalı bence.Neyse benim 2006 yılı için hayallerim şöyle:

- En az 3 yemek/pasta eğitimine gitmek,
- 10 kilo vermek,
- Düzenli spor yapmak,
- Annemle bir Paris seyahati yapmak,
- Kolestrol ilacını kesmek ama kolestrolümü yükseltmemek.

ve sizlere soruyorum Dilek, Özgül ve Zinnur 2006 yılında gerçekleştirmek isteyeceğiniz 5 Hayaliniz nedir?

Not:Katılan arkadaşların gelecek sene bu zamanlarda kaç tanesini gerçekleştirdiklerini bloglarında bildirmeleri rica olunur. Hatta herkes gelecek sene sobelediği kişiyi cevapları için de sobeleyebilir.

2 Comments:

Blogger DAMLA said...

ELVAN,
ÇOK HOŞ BİRŞEY BAŞLATMIŞSIN...
BAKALIM NELER ÇIKACAK?....

Aralık 22, 2005 11:43 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

Elvan'cim tesekkürler iyi bir düsünmem gerekiyor :) o kadar cok istek varki gerceklesmesini istedigim önce bir elekten gecireyim yazarim oldumu canim
Sevgilerimle

Aralık 22, 2005 8:49 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home