Çarşamba, Temmuz 18, 2007

yine hirsizlik....

http://www.waffledunyasi.com/kdond.htm



Anadolu kavagi İskele'deki Waffle Dünyasi internet sitesinde benim 'Kızarmıs Dondurma' fotografimi izinsiz kullanmis. Tarif sitelerinde bu tip olaylara alışmıştık ama firmalarında bunu yapmasi ayip artik. Bu zaten sattiginiz bir ürünse üşenmeyin de bir fotografini çekin kardesim. Kendilerine ulaşıp kaldırmalarını rica edeceğim, bakalım....



Elif isimli bir arkadas bana konuyla ilgili comment yollamis (aslında hırsızlık yaptığım icin beni suçlamiş :) kendisine haber verdiği için teşekkür ederim. Elif'cim inanmiyorsan fotoğrafa biraz dikkatli bak, tabak ve altindaki muşamba her Türk evinde olan cinsten :)

Cuma, Temmuz 13, 2007

Nihayet yazabildim!!!

Merhabalar, uzun bir aradan sonra nihayet tekrar yaziyorum. Bu arada gecici bir süre icin annemin evine tasindim, kendi evimi satmaya çalisiyorum, 10 gün kadar Almanya'ya gittim eğitim icin, orada aldigim kilolari verebilmek icin bugünlerde rejim ve spor küründeyim. Seçimden sonraki hafta annemin yanina gideceğim icin de acil kilo vermem lazim ki orada gönül rahatlığıyla yiyeyim:)

Almanya'da Mannheim'da kaldim, sadece Speyer'e ve Heidelberg'e gezmeye gidebildim, bunun dışındaki tüm zamanımda Mannheim'daki dükkanlari dolastim, mecburen :)


En üstteki foto Heidelberg, bir yukaridaki ise 10 günde 2 kilo nasil alinirin cevabı, aşagidakiler ise pazar manzaralari: